Beli pillow box M2

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Beli pillow box su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95×115 mm, bez štampe na 350 gsm kunstdruku, i sa mat  plastifikacijom.

Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona, svadbenih detalja, raznih uzoraka ili slatkiša.

 

Cena / beli pillow box 95×115 mm:

0,22 €/komad

(trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 170)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

https://kutijice.com/pillow-box-95-x-115-2/ (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata „beli pillow box“ (M2):

https://kutijice.com/wp-content/alati/pillow-box-95×115-m2.pdf

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Beli pillow box (model M1)
Beli pillow box (model M1)
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *