Crvena kutija sa dva srcasta otvora

objavljeno u: klasične kutije, Plati i nosi | 1

Crvena kutija sa dva srcasta otvora, dimenzija 130x200x60mm. Namenjena je za pakovanje proizvoda koji mogu da se vide sa gornje strane kutije bez otvaranja. Telo i poklopac kutije su iz jednog dela. U konkretnom slučaju radilo se o kutiji za svadbene dekoracije, ali može se iskoristiti za bilo koju vrstu ručnih radova, igračaka, ili za druge slične proizvode. Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, i plastifikaciji, ovakva ambalaža je vrlo atraktivna.

Cena / kutija sa dva srcasta otvora:

0,50 €/kom - količina nije ograničena

trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 224

Proizvod po narudžbini?

Pogledajte  i kutije koje možete naručiti sa svojim logom  (ilustracijama, fotografijama  i/ili dizajnom). Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež)→ kutijice korpica sa trakom

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kutijica sa poklopcem i magnetom - alternativa za kutija sa dva srcasta otvora
sa poklopcem i magnetom
Luksuzna kutija sa prozorom - alternativa za kutija sa dva srcasta otvora
Luksuzna kutija sa prozorom
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate
Piramida crvena (leptir) - alternativa za kutija sa dva srcasta otvora
Piramida crvena (leptir)
Piramida teget
Piramida teget (fabriano)

Save

Save

  1. Isidora

    Divno ja pravim medenjake ovo bi tako bilo super spakovati ih u ovu lepu kutiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *