Kartonska torta mix

objavljeno u: Kartonske torte, Plati i nosi | 0

Kartonska torta mix se pravi od trouglastih kutija u četiri veličine. Dvanaest istih kutijica grade pun krug, odnosno jedan „sprat“ na torti. Ovakve torte se obično koriste za dečije rođendane. Ovaj konkretan dizajn je takav da možete praviti razne kombinacije  Sve kutije su kompletno zalepljene, ostaje samo da ih napunite slatikišima i zatvorite. Po želji ih možete dodatno dekorisati stikerima sa omiljenim dečijim junacima, ukrasnim mašnama, ili na bilo koji drugi način. Posebno efektna je varijanta kada se na vrhu torte uradi namenska dekoracija sa istim ili sličnim motivima sa stikera, godinom i imenom slavljenika ili slavljenice. Sve ovo je moguće lako uraditi u digitalnoj štampi, pa čak i uz pomoć kućnog štampača…

CENA / Kartonska torta mix

Cena za ovakvu tortu zavisi isključivo od broja spratova, tj komada:

   1 sprat  (12 komada) - 10€
2 sprata (24 komada) - 20€
3 sprata (36 komada) - 30€
4 sprata (50 komada) - 40€

*U cenu ne ulaze stikeri i „pop-up“ dekoracija na vrhu. Za detalje u vezi te usluge možete nam se javiti mailom, telefonom, viberom – ili na bilo koji drugi od desetak načina sa ->kontakt strane.

 

Pogledajte još fotografija u maloj galeriji posvećenoj ovom konkretnom proizvodu. Kartonske torte je naravno moguće napraviti u neograničenom broju boja, i sa različitim likovnim rešenjima. 

Postoji još likovnih rešenja i boja koje se mogu međusobno kombinovati. Pogledajte ih sve u sekciji –>kartonske-torte (samo kliknite na  tekstualni link ili na donju sliku)

Šema alata „kartonska torta“:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) Kartonska torta „Bela čokolada“ (uskoro)

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene).

Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

Na temu proizvoda namenjenih za slavlja i slične „evente“ razvijamo specijalizovan sajt koji je skoro u potpunosti posvećen ovoj temi. Sekcija posvećena dekoracijama za proslave je još uvek u izradi, ali je već sada možete pogledati na adresi: https://lepeze.com/dekoracije-za/ (samo kliknite na link)

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kartonska torta „Bela čokolada“ - alternativa za Kartonska torta mix
Kartonska torta „Bela čokolada“
Kartonska torta -šarena - alternativa za Kartonska torta mix
Kartonska torta -šarena
Bela klasična kutija (plati i nosi) - alternativa za Kartonska torta mix
Bela klasična kutija (plati i nosi)
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *