Kaširana ambalaža (za teške proizvode)

Kaširana  ambalaža (za teške proizvode) je složiva kutija, dimenzija 55x55x160mm, koja je kaširanjem ojačana na preko 500 gsm.  Za veoma teške proizvode. U konkretnom slučaju radilo se o delovima automobilskih turbina, ali se isto odnosi i na sve ostale metalne, staklene, ili slične proizvode, za koje bi standardna kutija bila suviše nežna. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi (u koloru), i plastifikaciji, ovakva ambalaža je istovremeno vrlo atraktivna – i veoma izdržljiva.

U navedenim cenama je uračunata ofset štampa u punom koloru.

Cena / kaširana  ambalaža (za teške proizvode):

250 kom. – 0,68 €/kom.
500 kom. – 0,58 €/kom.
1000 kom. – 0,50 €/kom.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kaširana  ambalaža 55x55x160mm

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa “Po tvojoj želji” namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi “Plati i nosi”, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi “Napravi me” – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save