Kaširana kutija za teške proizvode

Kaširana kutija za teške proizvode je složiva kutija, dimenzija 55x55x160mm, koja je kaširanjem ojačana na preko 500 gsm.  Za veoma teške proizvode. U konkretnom slučaju radilo se o delovima automobilskih turbina, ali se isto odnosi i na sve ostale metalne, staklene, ili slične proizvode, za koje bi standardna kutija bila suviše nežna. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi (u koloru), i plastifikaciji, ovakva ambalaža je istovremeno vrlo atraktivna – i veoma izdržljiva.

U navedenim cenama je uračunata ofset štampa u punom koloru.

Cena / kaširana kutija za teške proizvode:

250 kom. – 0,68 €/kom.
500 kom. – 0,58 €/kom.
1000 kom. – 0,50 €/kom.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kaširana  ambalaža 55x55x160mm

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm - - alternativa za Kaširana kutija za teške proizvode
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80 - alternativa za Kaširana kutija za teške proizvode
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Kutije za satove „Tehno“ - alternativa za Kaširana kutija za teške proizvode
Kutije za satove „Tehno“

 

 

Save