Kaširana kutija sa magnetom

Kaširana kutija sa magnetom je klasična kutija za nakit, sa poklopcem od kaširane lepenke, u verziji gde se kutija zatvara magnetom  po široj strani. Ove kutijice su namenjene za prsten, minđuše, ili za manje narukvice.

Sve površine se mogu brendirati, a obično se izrađuje od plemenitih papira. Najčešće se koristi fabriano karton u boji, ili specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.

Ove kutijice mogu biti oplemenjene satenskom trakom i drugim dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd.

Dimenzije kutijice su 100 x 85 x 30mm. U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate), i sunđer presvučen plišem

Cena / kaširana kutija sa magnetom:

 250 kom. – 0,90 €/kom. + 20 €*
 500 kom. – 0,80 €/kom. + 30 €*
 1000 kom. – 0,70 €/kom. + 40 €*

* za svaku sledeću boju

Ovu kutijicu možete kupiti „na komad“ u sekciji plati i nosi->magnetna kutijica za nakit

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Postoji još varijacija ove kutijice:

Ova kutijica se izrađuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu „plati i nosi“, u bilo kojoj količini.

Za više informacija kliknite na kategoriju „klasične kutijice

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kaširana kutija sa magnetom

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
luksuzne kaširane kutije
luksuzne kaširane kutije
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Pillow box „Lavanda“ S1
Pillow box „Lavanda“ S1
Veća kutija za nakit sa prozorom
Veća kutija za nakit sa prozorom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *