Kockasta kutija sa trakom STEAMPUNK

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 0

Kockasta  kutija  sa satenskom  trakom – steampunk  je  dimenzija  50 x 50 x 50 mm,  sa štampom u koloru i sjajnom plastifikacijom

Namenjena je za pakovanje različitih proizvoda.

Može se iskoristiti za svadbene detalje, za slatkiše, nakit,  razne sitnice.

Moguća  je  kombinacija sa  različitim bojama  satenske  trake.

Na vaš zahtev  ovaj proizvod se može realizovati sa vašim logotipom / dizajnom.

Zahvaljujući kvalitetnoj  ofset štampi, i plastifikaciji,  ovakva ambalaža je vrlo atraktivna.

Cena / kockasta kutija sa trakom – mehanizam:

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo: 85 kom. / šifra artikla: 203)

Kratak video klip demonstrira originalnu ideju za kutiju sa satenskom trakom.
Po vašem zahtevu, sa vašim logom/dizajnom, u bilo kojoj veličini…

(Uskoro i tutorijal: „Kako da napravite kockastu kutiju sa trakom“,  sa šemom i „korak-po-korak“ uputstvom. Navratite ponovo, ili se prijavite za sve novitete preko RSS-a ili maila!)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. „Deto d.o.o“ je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite sajt na adresi http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

Leave a Reply