Kutija sa prozorom "Blue metalic"

SKU: 000182

Kutija sa prozorom "Blue metalic" je namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuterijuProizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Podeli na:

Deklaracija

DIMENZIJA   spoljna dimenzija 80x98x22 mm, korisna dimenzija 56x73 mm
MATERIJAL umetnički sedefasti papir
ŠTAMPA u cenu je uključena štampa u jednoj boji
ZAVRŠNA OBRADA sjajna plastifikacija

Više Informacija

Kutija sa prozorom "Blue metalic" je namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuteriju. Za razliku od uobičajenih kutija za nakit, ove kutije imaju prozor zaštićen providnom folijom tj. juvidurom. Tako se nakit može videti bez otvaranja kutije. Spoljne dimenzije kutije su 83x98x23mm. Ostale dimenzije možete videti na priloženom rasklopu kutije.

Ovaj model je izrađen od umetničkog sedefastog papira. U sastav kutije ulazi i sunđerasti nosač obložen plišem, sa prorezima za nakit.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.


Slične kutije možete naručiti sa svojim logom / dizajnom.Ostale kutijice sa prozorom

Na ovoj fotografiji možete videti i druge kutijice sa prozorom i sunđerastim nosačem koje imamo u ponudi. Sve su u sekciji "Plati i nosi" tj možete ih naručiti u bilo kojoj količini.

Šema alata:

Preuzmite shemu (tehnički crtež) kutija sa prozorom blue metalic

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!