Kutija sa prozorom „Oranž“

Kutija sa prozorom „Oranž“ je namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuteriju. Za razliku od uobičajenih kutija za nakit,ove imaju prozor zaštićen providnom folijom tj. juvidurom. Tako se nakit može videti bez otvaranja kutije. Spoljne dimenzije kutije su 83x98x23mm. Ostale dimenzije možete videti na priloženom rasklopu kutije. Kutije su izrađene od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa omotom narandžaste boje i sa sjajnom plastifikacijom. U sastav kutije ulazi i sunđerasti nosač obložen plišem, sa prorezima za nakit.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.

 

Cena / kutija sa prozorom „Oranž“:

0,50 €/kom

(trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 184)

Slične kutije možete naručiti sa svojim logom / dizajnom klikom na link ⇒ kutije za nakit sa prozorom (po tvojoj želji)

Ostale kutijice sa prozorom

Na ovoj fotografiji možete videti i druge kutijice sa prozorom i sunđerastim nosačem koje imamo u ponudi. Sve su u sekciji „Plati i nosi“ tj možete ih naručiti u bilo kojoj količini. Ukolko kliknete na fotografiju ili na link: ⇒ kutije sa prozorom videćete sve raspoložive kutije tog tipa.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija sa prozorom oranž

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutija sa prozorom blue metalic
Kutija sa prozorom blue metalic
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Pillow box 57x132 mm (S2)
Pillow box 57×132 mm (S2
Origami kutija „SIVA MAT"
Origami kutija „SIVA MAT“
Kutijica SRCE sa poklopcem
Kutijica SRCE sa poklopcem
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *