Kutija sa tri prozora130x100x200

Kutija sa tri prozora 130x100x200 je klasična složiva kutija, sa tri velika prozora zaštićena juvidurom (providnom folijom).  Namenjena za pakovanje proizvoda koji treba da se jasno vide sa svih strana, bez vađenja iz kutije. U konkretnom slučaju radilo se o rukotvorinama od drveta i žice, ali može se iskoristiti za bilo koju vrstu ručnih radova, igračaka, ili za druge slične proizvode. Kao motiv za štampu izabrana je neutralna siva tekstura nalik na grubo platno. Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi (u koloru), i plastifikaciji, ovakva ambalaža je istovremeno vrlo atraktivna – i veoma izdržljiva.

Cena / kutija sa tri prozora 130x100x200:

0,50 €/kom

trenutno dostupno: / šifra artikla: 219

Slične kutije možete naručiti sa svojim logom / dizajnom na strani:  „kaširane kutije“

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija sa tri prozora 130x100x200

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *