Kutije za ešarpe

Kutije za ešarpe je laka složiva kutija, dimenzija 116x136x56mm. Klasična kutija koja može da posluži za najrazličitije namene. U konkretnom slučaju radilo se o komercijalnom pakovanju za rukom slikane svilene ešarpe, poznate mlade slikarke Ivane Strugarević.  IUz štampu u jednoj boji  i mat plastifikaciju, dobijen je reprezentativan proizvod potpuno u skladu sa brendom koji podržava.

Cena / kutije za ešarpe:

 250 kom. – 0,90 €/ kom.
 500 kom. – 0,85 €/ kom.
 1000 kom. – 0,80 €/ kom.

(U gore navedene cene uračunata je štampa u punom koloru, za manji broj boja ili druge korekcije specifikacije, ponudu šaljemo na vaš -> zahtev )

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutije za ešarpe

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Klasična kutijica za lekove (manja) - alternativa za Kutije za ešarpe
Klasična kutijica za lekove (manja)
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80
Kaširane kutije (crvene, sa trakom)
Kaširane kutije (crvene, sa trakom)
Pillow box 130x260mm L2 - alternativa za Kutije za ešarpe
Pillow box 130x260mm L2
Luksuzna kutija sa prozorom - alternativa za Kutije za ešarpe
Luksuzna kutija sa prozorom

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save