Kutije za novogodišnje paketiće (brendirane)

Kutije za novogodišnje paketiće su sklopiva ambalaža u punom koloru, sa ručkom i ukrasnom satenskom mašnom. Dimenzija kutije je 210 x 340 x 100 mm. Kutija je izrađena od najkvalitetijeg kunstdruka 350gr/m2 sa sjajnom plastifikacijom. Samosklopivo dno je ojačano dodatnim kartonom, a ručke su tako dizajnirane da je nosivost kutije nekoliko kilograma. Za razliku od identičnih tipskih kutija u našoj ponudi, kod ovih smo maksimalno iskoristili mogućnosti koje nam pruža digitalna štampa, pa su kutije personalizovane za konkretnog naručioca.

Postupak je vrlo jednostavan, brz i efikasan. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i/ili tekst koji želite, izaberete rešenje koje vam se najviše dopada – i to je sve. Kutije će se štampati i isporučivati na svake dve nedelje sve do sredine decembra, a rok za isporuku zavisi isključivo od toga u kom trenutku se javite. Požurite i bezbedite vaše kutije na vreme!

Kutije se brendiraju logotipom naručioca uz prigodan tekst, slogan, itd – direktno u procesu štampe. Na raspolaganju vam je nekoliko tipova dizajna (templates) koje po vašoj želji možemo korigovati ili kombinovati (Za dan-dva objavljujemo stranicu sa uzorcima dizajna i primerima brendiranja).

Ovaj proizvod kao i sve druge iz sekcije „po tvojoj želji“ možete naručiti i u drugačijim dimenzijama, ili u potpuno izmenjenoj specifikaciji (broj boja, materijal, dodatni efekti, tehnike, itd…)

Jedino ograničenje je vaša i naša mašta…


Cene / Kutije za novogodišnje paketiće (brendirane):

Cene:   50 komada 1,20 €/komad
100 komada 1,00 €/komad
200+ komada 0,95 €/komad

 

Ne čekajte poslednji čas! Vreme leti… → Naručite ODMAH !

/ detalji  satenske mašne (boja po želji) + brending sa znakom firme naručioca (direktna digitalna štampa, pun kolor) /


Kutije za novogodišnje paketiće na komad („plati i nosi“):

Možete naručiti ovaj isti proizvod po sistemu „plati i nosi“. Radi se o tipskim kutijama skoro identičnog dizajna samo bez opcije brendiranja. Možete čak i to izvesti, ali uz pomoć stikera ili naknadnog naštampavanja. Više detalja o ovoj opciji pogledajte na stranici → Božićni i Novogodišnji paketići

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

 

→ Detaljne CENE / još informacija


Šema alata:

→ Preuzmi shemu alata (tehnički crtež) Kutije za novogodišnje paketiće

 

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti kutijie za Novogodišnje paketiće bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutije pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Pillow box „Royal“ roze M1
Pillow box „Royal“ roze M1
Kutija sa prozorom ornament siva
Kutija sa prozorom ornament siva