Kutije za satove „Tehno“

Kutije za satove „Tehno“ su ekskluzivne kutije, dimenzija 120x45x80mm, presvučene mat laminiranim papirom sa „tehno“ dizajnom. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“. Kartonski umetak je takođe od 1mm lepenke obložene belim, mat plastificiranim kunstdrukom, tako da je kutija vrlo velike čvrstine i izgleda veoma luksuzno. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosač za sat. Po vašoj želji, nosač se može prilagoditi za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutija je vrlo robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka može biti obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutije doštampaju zlatotiskom, ili da se urade u seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za satove, nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. To „kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Možete i samo kliknuti na sliku (ispod) na kojoj je prikazan samo delić naše ponude ovog atraktivnog proizvoda.

Cena / kutije za satove:

2,95 € / komad

trenutno raspoloživo: 300 kom

šifra artikla: 209

 

Kutije za satove sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom
u sekciji  „po tvojoj želji

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kaširane kutije za satove

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Klasične kutijice „Kasperski“
Klasične kutijice „Kasperski“
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Šarena piramida
Šarena piramida (170gr/m2)

 

Save

Save

Save

Save