Kutijica sa fiokom

Kutijica sa fiokom (na izvlačenje) je klasična kutijica za nakit, u verziji sa fiokom i  navlakom. Sve površine se mogu brendirati, pošto je kutija sklopiva. Obično se radi od Fabriano kartona u boji. Pošto se radi o prototipu, dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente o vašoj želji. Ove kutijice mogu biti oplemenjene i druge dekorativnim elementima, kao što su satenske trake, aplikacije, zlatotisak, itd

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / kutijica sa fiokom:

 250 kom. – 0,38 €/kom. + 15 €*
 500 kom. – 0,28 €/kom. + 20 €*
 1000 kom. – 0,22 €/kom. + 25 €*
 * za svaku sledeću boju

Postoji još varijacija ove kutijice

Ova kutijica se izradnjuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu „plati i nosi“, u bilo kojoj količini.

Za više informacija kliknite na kategoriju „klasične kutijice“ ili na link: „kutijica sa poklopcem i magnetom

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa mašnom

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, ili probnih uzoraka. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save