Kutijice za praline (po narudžbini)

Kutijice za praline, sa vašim logotipom i/ili dizajnom. Iskoristite postojeći alat – i po vrlo povoljnoj ceni nabavite potpuno originalan proizvod.  Ove kutijice mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je povezati ih jedne sza druge, kombinovati sa drugim bojama, dekorisati, nadograđivati…

Ovakve kutijice možete naručiti sa vašim ili našim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji, u slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju.

Ovo su složive ukrasne kutijice, dimenzije 40x30x40 mm, na kunstdruku 170gsm, sa mat ili sjajnom plastifikacijom.

Cene se odnose na štampu u punom koloru.

CENA / kutijice za praline:

 500 kom. - 100 €
1000 kom. - 180 €

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica za praline

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutijice za praline / šarene
Kutijice za praline / šarene
Pillow box 57x132 mm (S2)
Pillow box 57×132 mm (S2)
Kutijice za uskršnja jaja
Kutijice za uskršnja jaja
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe

 

 

Save

Save

Save