Kutijice za praline (po narudžbini)

Kutijice za praline, sa vašim logotipom i/ili dizajnom. Iskoristite postojeći alat – i po vrlo povoljnoj ceni nabavite potpuno originalan proizvod.  Ove kutijice mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je povezati ih jedne sza druge, kombinovati sa drugim bojama, dekorisati, nadograđivati…

Ovakve kutijice možete naručiti sa vašim ili našim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji, u slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju.

Složive ukrasne kutijice, dimenzije 40 x 30 x 40mm, štampa u punom koloru, kunsdruk 170gsm, mat ili sjajna plastifikacija.Dimenzije 40x55x15mm, štampa u punom koloru, sjajna plastifikacija, bindakot 230gm

CENA / kutijice za praline:

500 kom – 100€
1000 kome – 180€

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica za praline

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save