Luksuzne kutije za satove

Luksuzne kutije za satove, dimenzija 120x45x80mm presvučene su teget plavim papirom sa mat laminacijom. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisi ili povezani „u školjku“. Kartonski umetak je takođe od 1mm obložene lepenke, tako da je kutija vrlo velike čvrstine, i izgleda veoma luksuzno. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za sat. Po vašoj želji, nosač se može prilagoditi za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutija je vrlo robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka može biti obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za satove, nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Možete i samo kliknuti na sliku (ispod) na kojoj je prikazan samo delić naše ponude ovog atraktivnog proizvoda.

Cena / Luksuzne kutije za satove:

2,95 € / komad
trenutno raspoloživo: <250 kom
šifra artikla: 208
 

 

 

Luksuzne kutije za satove sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom u sekciji  „po tvojoj želji

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije za satove

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Luksuzna kutija 80x45x80 (ljubičasta, sa trakom)
Luksuzna kutija (ljubičasta)
Klasična kutija za lekove (veća)
Klasična kutija za lekove (veća)
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)

 

Save

Save

Save

Save

Save