Lux kutije (teget)

Lux kutije (teget) su ekskluzivne kutije, dimenzija 120x30x80mm, presvučene mat laminiranim papirom sa teget boje. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisi ili povezani „u školjku“.  U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosač za sat, ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutija je vrlo robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm i obložena laminiranim kunstdrukom. Lepenka može biti obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za satove, nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. To „kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Možete i samo kliknuti na sliku (ispod) na kojoj je prikazan samo delić naše ponude ovog atraktivnog proizvoda.

Cena / kutije za satove:

2,55 € / komad

trenutno raspoloživo: nema na stanju

šifra artikla: 210

Kutije za satove sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom
u sekciji  „po tvojoj želji

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kaširane kutije za satove

.

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: