Magnetna kutijica za nakit

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 0

Magnetna kutijica za nakit je masivna kutijica sa poklopcem od kaširane lepenke. Kutijica se zatvara magnetnom kopčom. Pošto se radi o prototipu, dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente o vašoj želji. Ove kutijice mogu biti oplemenjene i druge dekorativnim elementima, kao što su satenske trake, aplikacije, zlatotisak, itd

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / kutijica sa poklopcem sa magnetom:

0,95 € / komad

(trenutno dostupno: < 50 kom.  / šifra artikla: 227)

Kutijica sa poklopcem i magnetom po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

„kutijica sa poklopcem i magnetom“ (samo kliknite na link)

Postoji još varijacija ove kutije

(kliknite na kategoriju „klasične kutijice„)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *