Magnetna kutijica za nakit

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 1

Magnetna kutijica za nakit je masivna kutijica sa poklopcem od kaširane lepenke. Kutijica se zatvara magnetnom kopčom. Pošto se radi o prototipu, dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente o vašoj želji. Ove kutijice mogu biti oplemenjene i druge dekorativnim elementima, kao što su satenske trake, aplikacije, zlatotisak, itd

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / kutijica sa poklopcem sa magnetom:

0,95 € / komad

(trenutno dostupno: < 50 kom.  / šifra artikla: 227)

Kutijica sa poklopcem i magnetom po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

„kutijica sa poklopcem i magnetom“ (samo kliknite na link)

Magnetna kutijica za nakit – još varijacija 

(kliknite na kategoriju „klasične kutijice„)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem - Magnetna kutijica za nakit
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Piramida 107mm - Magnetna kutijica za nakit
Piramida 107mm
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *