PILLOW BOX M4 „NOVOGODIŠNJI“

objavljeno u: Uncategorized | 0

 

Novogodišnji pillow box M4 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 115 x 150 mm, odštampane na 350 gsm kunstdruku, u punom koloru i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije), sitnih poklona, ili u ovom slučaju poklončića za praznike..

¤

Cena pillow box “ Novogodišnji “ 115x150mm:

0,30 € / komad

(trenutno dostupno: 460 kom / šifra artikla: 207 )

 

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

pillow-box-115×150 (samo kliknite na link)

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “veliki  pillow box 115x150mm”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *