Pillow box 125×95 mm (M3)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 125×95 mm, za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice). U ovoj verziji možete ih naručiti sa svojim logotipom ili originalnim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji, u slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju. Ove štancovane jastučaste kutije za nakit ili sitnice, izradjene su od 300 gr/m2 kunstdruk ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / pillow box 125×95 mm (M3):

250 kutija - 0,30 €/kutija + 15 €*
500 kutija - 0,28 €/kutija + 20 €
1000 kutija - 0,25 €/kutija + 25 €

*za svaku sledeću boju

Tipske pillow box kutijice:

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce „pillow box 125×95 (M3)“

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate
Kutija sa prozorom ornament siva
Kutija sa prozorom ornament siva

Save

Save

Save

Save