Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom(L2)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 130 x 260 mm (model „L2“) su ukrasne kutije namenjenje su za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom.

Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.  Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji.

Cene se odnose na štampu u jednoj boji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 

Cene / pillow box sa satenskom trakom 130 x 260 mm (L2):

250 kutija - 0,50 €/kutija + 20 €*
500 kutija - 0,45 €/kutija + 30 €*
1000 kutija - 0,40 €/kutija + 40 €*
*za svaku sledeću boju

*u cenu je uračunata doplata za satenske trake

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×250 (L1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box "Lavanda M3"
Pillow box „Lavanda M3“
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom

Save

Save

Save

Save

Save

Save