Pillow box 95 x 115 mm (M2)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Srednje pillow-box kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) dimenzija 95×115 mm (model „M1“). Naručite sa vašim logotipom ili dizajnom… Štancovane jastučaste kutije za nakit ili sitnice, izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

Cene se odnose na štampu u jednoj boji, u cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / pillow box  95×115 mm (M2):

250 kutija - 0,25 € / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,17 € / kutija + 25 €*
1000 kutija - 0,14 € / kutija + 30 €*
*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce “pillow box 95×115 (M2)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 115x150mm M4
Kutijica za praline / origami
Kutijica za praline / origami
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate

 

 

Save

Save

Save