Pillow box 95 x 250 mm (L1)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 95 x 250 mm (model „L1“) su ukrasne kutije namenjenje  za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.  Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 300-350 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn). U cenu nisu uračunate satenske trake ili ukrasni kanap.

 

Cene / Pillow box 95×250 mm (L1):

CENE:   250 kutija - 0,50 €/kom
500 kutija - 0,43 €/kom
1000 kutija - 0,38 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 20 €

Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za satenske trake i druge specijalne zahteve

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Osim brzine, digitalna štampa nam pruža i neke specijalne mogućnosti; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,25 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Tipski pillow box 95 x 250 mm (L1):

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×250 (L1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternaiva za pillow box 95 x 250
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm - alternaiva za pillow box 95 x 250
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Lux kutije sa poklopcem (teget) - alternaiva za pillow box 95 x 250
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Kutijica za praline / bela
Kutijica za praline / bela
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta

Save

Save

Save

Save