Pillow box “ Dots “ M4

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow  box „Dots“ M4 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 115×150 mm.Odštampane na 350 gsm kunstdruku, sa štampom u jednoj boji i sjajnom  plastifikacijom.Ove kutijice su namenjene za pakovanje poklona, nakita, raznih sitnica.

 

 

Cena – pillow box „Dots“ 115×150 mm:

0,25 € / komad

(trenutno dostupno: 8 kom. / šifra artikla: 188)

 

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:https://kutijice.com/pillow-box-115×150/

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

https://kutijice.com/pillow-box-115-150-m4.pdf

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Srce – 8.mart“
Pillow box „Srce – 8.mart“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“ Pillow box „Blue-metalic S2“
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje
Cvet od kutijica za praline
Cvet od kutijica za praline

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *