Pillow box „Draperija“ M3

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow  box „Draperija“ M3 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 95×125 mm. Odštampane su na 350gsm kunstdruku, u punom koloru, sa sjajnom plastifikacijom. Dostupne su u dve nijanse: narandžasta i crvena. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona.

 

Cena – pillow box „draperija“ 95x125mm:

0,25 € / komad

trenutno nije raspoloživo / šifra artikla:187)

trenutno nije raspoloživo / šifra artikla:186)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:Pillow box 125 x 95 mm (M3)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

http://preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce „pillow box 125×95 (M3)“

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Crvena čipka (8-mi mart)
Crvena čipka (8-mi mart
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *