Pillow box „Jarke boje“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Jarke boje“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  55×60 mm (S1), sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona.

 

Cena / pillow box „Jarke boje“:

0,10 €/komad!!! (dok traju zalihe)

trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 243

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Zlatni pillow box (model S1)
Zlatni pillow box (model S1)
Pillow box „Srebrni S1"
Pillow box, model „Srebrni S1″
Pillow box 60 x 55 mm (S1)
Pillow box 60 x 55 mm (S1)
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Luksuzna kutija (zlatna)
Luksuzna kutija (zlatna)

Save

Save

Save