Pillow box M1 „Plave pruge“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Plave pruge“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  95×75 mm (M1), sa štampom u koloru, i sjajnom plastifikacijom, na 280 gsm bindakotu. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona.

 

Cena / Pillow box „Plave pruge“:

0,20 € / komad

(trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 214)

 

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-95-x-75 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×75 (M1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Origami kutija „ANĐELČIĆI“
Origami kutija „ANĐELČIĆI“
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Piramida crvena (leptir)
Piramida crvena (leptir)
Sklopiva kutija za puzzle
Sklopiva kutija za puzzle

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *