Pillow box M1 „Crvene pruge“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Crvene pruge“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  95 x 75 mm (M1), sa štampom u koloru, i sjajnom plastifikacijom, na 280 gsm bindakotu.  Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona.

 

Cena / Pillow box „Crvene pruge“:

0,20 € / komad

trenutno dostupno:  nije raspoloživo / šifra artikla: 215

 

Kutije po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-95-x-75 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “95×75 (M1)”

Ostale dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Crvena čipka (8-mi mart)
Crvena čipka (8-mi mart)
Pillow box „Blue-metalic S1“
Pillow box „Blue-metalic S1“
Piramida zelena (list)
Piramida zelena (list)
Kutijice za praline / šarene
Kutijice za praline / šarene
Slatka vizit karta (tipska)
Slatka vizit karta (tipska)

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *