Pillow box „Praznični“

Pillow box „praznični“ su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95 x 75 mm, sa  štampom u punom koloru, i sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita ili bižuterije, sitnih poklona, raznih sitnica.

 

Cena / pillow box „praznični“:

0,15 € / komad !!! ( dok traju zalihe )

(trenutno dostupno: 850 kom. / šifra artikla: 173)

Pogledajte našu stranicu sa sličnim kutijama: https://kutijice.com/tag/za-osmi-mart/

 

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: https://kutijice.com/pillow-box-95×75-m1/(samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatahttps://kutijice.com /pillow-box2-75×95-m1preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternativa za pillow box "poklončić-8.mart"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Pillow box "Lavanda" - alternativa za pillow box "poklončić-8.mart"
Pillow box „Lavanda“
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Luksuzna kutija sa poklopcem - alternativa za pillow box "poklončić-8.mart"
Luksuzna kutija sa poklopcem

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *