Pillow box Quartz S2

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Qartz“ su srednje jastučaste kutijice korisnih dimenzija  57 x 132 mm. Izrađene su od specijalne vrste sedefastog papira “ Quartz“. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

Cena / pillow box Quartz S2:

0,20 € / komad

(trenutno dostupno: 250 kom / šifra artikla: 240)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:
pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link)

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: