Pillow box „Siva duga mat“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Siva duga mat“ su srednje jastučaste kutijice korisnih dimenzija  57 x 132 mm, sa jednobojnom štampom, i mat plastifikacijom, na 200gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Izrađene su od kunstdruka, u srebrnoj boji.

Cena / pillow box „Siva duga mat“:

0,20 € / komad

(trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 239

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 57×132 (S2)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

 

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Origami kutijica "Čipka"
Origami kutijica „Čipka“
Pillow box „Srce – 8.mart“
Pillow box „Srce – 8.mart“
Klasična kutija za lekove (veća)
Klasična kutija za lekove (veća)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml

 

 

Save

Save

Save

Save