Pillow box „Srećan osmi mart“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 2

Pillow box S1 „Srećan osmi mart“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  55×60 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Logično – pre svega za to da nekome poželite srećan osmi mart. Ali – i da vam demonstrira ideju kako se slične kutijice mogu uraditi za bilo koju priliku.

Slične kutijice, naravno, možemo napraviti i u različitim dimenzijama. Sa istim, vašim, ili našim originalnim dizajnom…

Cena / pillow box „Srećan osmi mart“:

0,15 €/komad
(trenutno dostupno: 188 kom / šifra artikla: 236)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Valentinovo“
Pillow box „Valentinovo“
Pillow box „Lavanda“ S1
Pillow box „Lavanda“ S1
Kutija sa prozorom ornament siva
Kutija sa prozorom ornament siva
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)
Origami kutija „ANĐELČIĆI“
Origami kutija „ANĐELČIĆI“

 

Save

Save

Save

Save

2 Responses

    • kutijice.com

      Cena kutijice „osmi mart“ je 0,12€ komad (tj. 14 dinara) Ovo je cena bez poštarine, na bilo koju količinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *