Pillow box „Stare mape“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box male „Stare mape“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  57 x 132 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i mat plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

 

Cena pillow box „Stare mape“:

0,20 € / komad

trenutno dostupno: nije raspoloživo / šifra artikla: 238

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 57×132 (S2)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Piramida 107mm
Piramida 107mm
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save