Pillow box „ZLATNI MAT“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 2

Pillow box Zlatni mat su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, sa jednobojnom štampom u boji starog zlata, i mat plastifikacijom, na 200gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

Cena / pillow box S1 “ Zlatni“:

0,15 € / komad

(trenutno dostupno: < 10 kom. / šifra artikla: 222)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:
pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!


Save

Save

Save

Save

Save

2 Responses

 1. Jelena Radoman

  Postovani,

  Interesuje me cena ovih kutijica pillow box S1 i S3.Da bude crvene boje sa logom koji ima jednu boju zlatnu.Kolicina je 200komada.

  Hvala unapred

  • jelena

   Poštovana Jelena,
   hvala na interesovanju za saradnju,
   minimalna količina za štampu je 250 kom.
   Izrada pillow box-a S1, štampa u dve boje, plastifikacija, cena iznosi 60 eura.
   Izrada pillow box-a S3, štampa u dve boje,plastifikacija, cena iznosi 65 eura
   Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
   Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *