Pillow box „Puzzle globus“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow „Puzzle globus“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  95 x 75 mm, sa  štampom u punom koloru, i mat plastifikacijom, na 350 gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

Cena / Pillow box „Puzzle globus“:

0,20 € / komad

trenutno dostupno: 238 kom / šifra artikla: 227

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-95-x-75 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×75 (M1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!


→ Pogledajte i ovo:
svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele Crvena čipka (8-mi mart)
Crvena čipka (8-mi mart)
Crvena čipka (8-mi mart)
Klasična kutija za lekove (veća)
Klasična kutija za lekove (veća)
 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *