Piramida crvena (leptir)

objavljeno u: piramide, Plati i nosi | 0

Četvorostrana piramida crvena (leptir) dužina stranice 75mm, zatvaranje na poklopac. Kolor štampa na 300gsm kunstdruku sa sjajnom plastifikacijom.Mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je dekorisati ih svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje… Možete naručiti i piramidu sa drugačijim dizajnom (zelena) – sa istom specifikacijom.

Cena / piramida crvena (leptir):

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo: 210 kom. / šifra artikla: 255)

Piramida sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logotipom u sekciji „po tvojoj želji

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice piramida

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se “Sadržaj” sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Piramida zelena (list)
Piramida zelena (list)
Šarena piramida
Šarena piramida (170gr/m2)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Klasične kutijice „Kasperski“
Klasične kutijice „Kasperski“
 

Save