Trapez kutija sa trakom (koncept)

Trapez kutija sa trakom je koncept ambalaže, koja može biti u potpunosti prilagođena vašim konkretnim potrebama. To se odnosi na izbor materijala, dimenzija, proporcije, dizajn likovnog rešenja, kao i završnu obradu (plastifikacija, zlatotisak, UV-lakiranje, blindruk/letterpress).  Posebno je pogodna za specifične proizvode poput prirodnih sapuna, zdrave hrane, ekoloških igračaka, i sličnih proizvoda gde je važno potencirati eco-friendly izgled, ili povići dizajn u nekom retro stilu.

U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / trapez kutija sa trakom:

250 kutija - 0,20 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,15 Eur / kutija + 25 €*
1000 kutija - 0,12 Eur / kutija + 30 €*

*za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Na dnu strane pogledajte linkove ka tipskim kutijicama koje možete naručiti u bilo kojoj količini

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) trapez kutija sa trakom /uskoro/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutijica "Čipka" - alternativa za Trapez kutija sa trakom
Origami kutijica „Čipka“
Belgijske kutjice za nakit (manje) - alternativa za Trapez kutija sa trakom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutije za parfeme sa uloškom
Kutije za parfeme sa uloškom

Save

Save