Velika kutija za slanje poštom

Velika kutija za slanje poštom je dvodelna kaširana luksuzna kutija sa poklopcem, od lepenke obložene specijalnim papirom u boji, dimenzije 360x300x70 mm. Ovo je maksimalna dimenzija kutije u našoj ponudi. Kutija je dvostrano obložena, a unutrašnja obloga može biti od materijala u istoj ili drugoj boji po vašoj želji. Ovakve kutije se rade ili u zlatotisku ili kombinaciji zlatotiska sa štampom.

Ovo je standardna konstrukcija kaširane kutije, koju na vaš zahtev možemo korigovati prema vašim dimenzijama. Kutija je robusne konstrukcije od lepenke od 2 mm.

Na vaš zahtev u sklopu kutije može se napraviti i sunđer od 25-30mm obložen belim ili crnim plišem, sa prorezom tj ležištem za proizvode urađenim po meri.

Luksuzne kutije  poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Cena / velika kutija za slanje poštom:

 50 kom. - 10,00 € / kom.
100 kom. – 8,00 € / kom.

Šema alata:

uskoro

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *