Kaširana kutija za čaj

Kaširana kutija za čaj „Small Tree“ sa providnim poklopcem od juvidura, je reprezentativan proizvod ove vrste. Radi se o ekskluzivnim kutijama za dve kesice izabranih čajnih mešavina. Komplet je pre svega namenjen kao ekskluzivni poklon, ali i kao promotivni proizvod za lansiranje autentičnog brenda.

U pitanju su složive kutije od mikrovala kaširanog tabacima štampanim u ofset tehnici. U kompletu je osim nosača za ekološke kesice predviđen i poklopac od providnog juvidura 0,3mm. Ukupan utisak je osmišljen tako da ne bude ni najmanje sumnje da se radi o IZUZETNOM proizvodu, jer je takvu konfiguraciju ambalaže teško i zamisliti u ovoj kategoriji.

 

 

Cena / Kaširana kutija za čaj:

  100 kom. – 4,00 €/kom.
    200 kom. – 3,50 €/kom.

Kutija za čaj u drugim dimenzijama?

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije – dizajnu, vrsti materijala…

U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Šema alata:

uskoro

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *