Procedura izrade "po narudžbini"

Procedura izrade "po narudžbini" (tj. "po vašoj želji") je krajnje jednostavna, i sastoji se u samo tri koraka:

1. Kontakt

Možete nas kontaktirati na bilo koji način: mailom, preko upitnika na kontakt strani, telefonom, skajpom, wiberom, ili preko društvenih mreža. U tom prvom kontaktu je poželjno da odgovorite na neka osnovna pitanja: a) za koji proizvod ste zainteresovani, b) kako želite da izgleda u finalnoj verziji (tekst, brendiranje, dizajn, itd), c) za koju količinu ste zainteresovani, i d) da li imate neke specijalne zahteve (u odnosu na specifikaciju sa sajta).

Poželjno je da nam odmah pošaljete vaš logo, željeni tekst, ilustracije, fotografije, i sve drugo što želite da se nalazi na gotovom proizvodu. Obavezno nam dostavite vaš mail (na koji ćete primiti idejno rešenje).

2. Overa idejnog rešenja, i dogovor oko plaćanja/isporuke

U roku od 48h dostavićemo vam idejno rešenje (u nekoliko verzija) na mail koji ste ostavili. Možete tražiti manje promene, dopuniti tekst ili izmeniti raspored i veličinu elementa, i slično. Uobičajeno je da se u dva ili tri maila dođe do konačnog izgleda (svaku izmenu vam ponovo šaljemo na komentar). Istovremeno dok definišemo konačan izgled, dogovaramo se i oko količine, cene, načina plaćanja (ukoliko niste platili direktno kroz web-prodavnicu), i načina isporuke. Tek kada ste saglasni sa svim elementima - prelazima na izradu proizvoda. Jedina formalnost u celom postupku je MAIL u kome potvrđujete da ste saglasni sa idejnim rešenjem i ostalim detaljima dogovora (jedino to ne možete telefonom, ili na neki drugi način). Taj minimalan formalizam je neophodan da bi se izbegli bilo kakvi nesporazumi (sve što smo se dogovorili mora da piše negde "crno-na-belo", i oko toga moramo da se pismenim putem saglasimo).

3. Izrada i isporuka na vašu adresu

U zavisnosti od složenosti konkretnog proizoda, taj postupak traje od 4-5 do najviše desetak dana (ukoliko se pravi potpuno nov i originalan proizvod). U tom periodu nemate nikakvih obaveza, sem da nas obavestite o eventualnoj promeni adrese. Roba se otprema na dogovoren način (poštom, kurirskom službom, preuzima lično, dostavlja taksijem, itd). Zajedno sa robom stiže vam i sva potrebna papirologija (računi, carinske deklaracije, itd)

I to bi bilo to...


Procedura izrade "po narudžbini", iako sasvim jednostavna, već u prvoj sledećoj narudžbini može da bude još jednostavnija! Tada sve možemo završtiti jednim mailom, i za samo nekoliko dana. Nadamo se da vam je procedura jasna, i da ćete shvatiti da je malo formalizma u obostranom interesu. U slučaju svih dodatnih pitanja, molimo vas da nas odmah kontakirate.

Može li kraće? Može! Probajte "Edit-Me!" aplikaciju

Umesto prethodna tri koraka, kod svih proizvoda koji su vidno obeleženi crvenim bedžom   Edit-Me!   procedura je još jednostavnija (i za nekoliko dana kraća). Aplikacija je u potpunosti prilagođena ljudi koji nikada nisu koristili ni jedan grafički program (iskustvo neće da smeta, ali nije neophodno). Treba samo da izaberete paket koji vam odgovara, a zatim kliknete na dugme "personalizuj". Otvoriće vam se specijalna aplikacija koja vam pomaže da brzo i lako SAMI  brendirate / personalizujete željeni proizvod. Pregledan i intuitivan interfejs vam omogućava da učitate kompletno rešenje prethodno napravljeno u nekom specijalizovanom programu (Canva, Photo-Shop, Corel, Ilustrator, itd). Možete ga dodatno prilagoditi u aplikaciji, ili ga napraviti "od nule" - kombinujući slike sa vašeg uređaja sa tekstom i grafičkim elementima iz same aplikacije. Za detaljno uputstvo pogledajte video klip ili pratite linkove na samom proizvodu, jer se postupak malo razlikuje od proizvoda do proizvoda. Pošto je ovo prvi put da se ova tehnologija koristi za tu namenu očekujemo vaše predloge i sugestije, jer vaše mišljenje je najvažnije. Za svaku pomoć vam stojimo na raspolaganju,

Jer mi smo tu zbog vas!

Edit Me!

Jedinstvena mogućnost da SAMI brendirate / personalizujete svoju ambalažu

Pogledajte ovaj jednominutni video i biće vam sve savršeno jasno. Ako vam se žuri, ili samo želite da izbegnete nepotrebno dopisivanje i objašnjavanje, sada imate opciju da SAMI završite ceo posao oko personalizacije svoje ambalaže. Dizajnirani proizvod možete videti i u 3D projekciji ili VR (virtuelnoj stvarnosti), odmah pored vaših proizvoda. Dizajn koji napravite je odmah, besplatno, upotrebljiv i kao content za vaše društvene mreže (fotografije, video, 3D)... Šta čekate?

Pogledajte video na našem YouTube kanalu (sa naracijom)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!