Beli pillow box M1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 3

Beli pillow box M1 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95 x 75 mm, bez štampe na 350 gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom, namenjene su za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Ove kutijice mogu biti i bez plastifikacije, i u tom slučaju ih možete dekorisati i brendirati po sopstenoj želji. 

 

Cena / Beli pillow box M1 95 x 75 mm:

0,20 €/komad

(trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 204)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: https://kutijice.com/pillow-box-95×75-m1/ (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

http://pillow-box2-75×95-m1.pdf

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm (alternativa za Beli pillow box M1)
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Lux kutije sa poklopcem (teget)
Kutije za satove „Tehno“ (alternativa za Beli pillow box M1)
Kutije za satove „Tehno“
Luksuzne kutije za satove
Luksuzne kutije za satove
Kaširana kutija sa magnetom (alternativa za Beli pillow box M1)
Kaširana kutija sa magnetom

 

 

 

3 Responses

  • kutijice.com

   Poštovana Vesna, hvala na interesovanju za saradnju, koju količinu biste poručili?
   Beli M1 ?
   Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *