Demo box „Metalka“

Demo box je kutija namenjena za prezentaciju uzoraka. Ovakve kutijice i kutije se obično koriste kao efektno komercijalno sretsvo u direktnoj prodaji, ili u B2B prezentacijama. U konkretnom slučaju za klijenta „Metalka“ – Majur, radili smo namensku luksuznu kutiju za demonstraciju programa prekidača/utičnica sa više varijacija maski (u boji). Po istom principu moguće je napraviti prezentacionu „demo box“ kutiju za najrazličitije proizvode…

U navedene cene je uračunata ofset štampa u punom koloru.

Cena / demo box:

250 kom. – 2,50 €/kom.
500 kom. – 2,15 €/kom.
1000 kom. – 1,65 €/kom.

 

Kutije za uzorke (demo box) u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre formiranja, ili brendiranje tipske kutije stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Za detalje u vezi druge opcije posetite sekciju „plati i nosi“ – gde možete videti  raspoložive sličnih dimenzija. Ukoliko želite digitalnu štampu cele površine, digitalna štampa vam omogućava serije već od 99+ komada:

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem / alternativa za demo box
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Kutija sa tri prozora XL / alternativa za demo box
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutije za zdravu hranu
Kutije za zdravu hranu