Dvodelna kutija

Dvodelna kutija je klasična sklopiva kutija, dimenzija 255x50x255 mm. Izrađuje se od kvalitetnog bindakota, sa ofset štampom i sjajnom ili mat plastifikacijom.

Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama raspoložive amabalaže. Mogu da posluže za najrazličitije namene, za pakovanje garderobe, suvenira, rukotvorina, poklona, itd.

U cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Cena / dvodelna kutija:

250 kom. - 1,60 €/kom. + 30 €*
500 kom. - 1,40 €/kom. + 40 €*
1000 kom. -1,30 €/kom. + 50 €*
*za svaku sledeću boju

Ukoliko se koristi za pakovanje garderobe, ova kutija se može iskombinovati sa luksuznim reklamnim kesama odgovarajuće dimenzije.

Šema alata:

/ Preuzmite šemu alata: „dvodelna kutija“ /

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *