Dvodelna kutija

Dvodelna kutija je klasična sklopiva kutija, dimenzija 255x50x255 mm. Izrađuje se od kvalitetnog bindakota, sa ofset štampom i sjajnom ili mat plastifikacijom.

Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama raspoložive amabalaže. Mogu da posluže za najrazličitije namene, za pakovanje garderobe, suvenira, rukotvorina, poklona, itd.

U cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Cena / dvodelna kutija:

250 kom. - 1,60 €/kom. + 30 €*
500 kom. - 1,40 €/kom. + 40 €*
1000 kom. -1,30 €/kom. + 50 €*

*za svaku sledeću boju

Ukoliko se koristi za pakovanje garderobe, ova kutija se može iskombinovati sa luksuznim reklamnim kesama odgovarajuće dimenzije.

Šema alata:

/ Preuzmite šemu alata: „dvodelna kutija“ /

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *