Na stranici „Galerija: Po tvojoj zelji“ nalaze se sve fotografije iz sekcije→ „Po tvojoj želji„. Radi se ambalaži koja je rađenja za poznate kupce (po narudžbini). Svi alati korišteni za izradu ovih kutija su slobodni za korišćenje, što značajno smanjuje roškove izrade. Čak i ukoliko su potrebne neke manje izmene u dimenzijama, proporcijama, načinu zatvaranja, obliku ili veličini prozora – to tek simbolično uvećava cenu budećeg gotovog proizvoda. Zato što je najskuplji deo procesa izrade ambalaže upravo proces razrade alata.

Naravno – originalan dizajn tj. „brending“ se podrazumeva, i uglavnom je već uračnat u konačnu cenu. Pošto često sarađujemo sa agencijama i frilenserima, možete nas kontaktirati za korekciju cena ukoliko već imate sopstveni dizajn, ili ambalažu radite za treća lica. U tom slučaju ne oklevajte da iskoristitite bilo koji od raspoloživih spiglova (shema alata) kao podlogu za vaš dizajn. Na svakoj stranici konkretnog proizvoda pronaćićete odgovarajuće rasklope u verziji koja je dovoljno precizna za izradu konačnog dizajna.

Ambalaža u vrlo malim serijama?

U konkretnom slučaju radi se o ambalaži koja je realizovana na bazi konkretnih zahteva u malim, srednjim ili velikim serijama. Ali šta ako su vaše potrebe daleko manje? To je jedno od najtežih pitanja na koje pokušava da odgovori ovaj sajt. Deo odgovora se nalazi u sekciji→ „Platii nosi„. Radi se o stotinama kutijica različitih dimenzija, oblika i dizajna, koje možete naručiti u bilo kojoj količini. Čak ih možete naknadno i brendirati, sami ili uz našu pomoć. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama (ponekad i kompletnu ambalažu).  Postoje i neke specijalne opcije kao što je npr.→ zlatotisak, separatno UV-lakiranje i slično… Za takve zahteve biće najbolje da nas što pre kontaktirate, pa ćemo se lako oko svega dogovoriti…

Galerija: „Po tvojoj zelji“ stalno raste…

Ukoliko vam je ova oblast zanimljiva iz privatnog, profesionalnog ili bilo kog drugog razloga – možete se pretplatiti na sve novosti u našoj ponudi. Sve što je potrebno je da nas→ kontaktirate na bilo koji način. Pošto je ambalaža  jedna od naše dve specijalnosti (druga su → promo proizvodi) ova galerija se skoro svakodnevno dopunjava, kao i svi naši drugi specijalizovani sajtovi. Biće nam zadovoljstvo da svo naše znanje i iskustvo podelimo sa vama.

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem - GALERIJA: "Po tvojoj zelji"
Luksuzna kutija sa poklopcem
Romboidna kutija za praline - GALERIJA: "Po tvojoj zelji"
Romboidna kutija za praline
Sklopive kutije za ešarpe - GALERIJA: "Po tvojoj zelji"
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopiva kutija za puzzle
Sklopiva kutija za puzzle
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop