Kaširana kutija sa magnetom

Kaširane kutijice sa magnetom su klasične kutijice za nakit, sa poklopcem od kaširane lepenke, u verziji gde se kutija zatvara magnetom.

Ove kutijice su namenjene za prsten, minđuše, ili za manje narukvice.

Sve površine se mogu brendirati, a obično se izrađuje od plemenitih papira. Najčešće se koristi Fabriano karton u boji, ili specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.

Ove kutijice mogu biti oplemenjene satenskom trakom i drugim dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd.

Dimenzije kutijice su 105 x 85 x 30mm

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate), i sunđer presvučen plišem

 Cena / kutijica sa poklopcem i magnetom 105 x 85 x 30 mm:
 250 kom. – 0,90 €/kom. + 20 €*
 500 kom. – 0,80 €/kom. + 30 €*
 1000 kom. – 0,70 €/kom. + 40 €*

* za svaku sledeću boju

ovu kutijicu možete kupiti „na komad“ u sekciji plati i nosi->magletna kutijica za nakit

Postoji još varijacija ove kutijice

Ova kutijica se izradnjuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu „plati i nosi“, u bilo kojoj količini.

Za više informacija kliknite na kategoriju „klasične kutijice

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa mašnom

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *