Klasična kutija za lekove (veća)

Klasična kutija za lekove (suplemente, i slično) dimenzija 100 x 120 x 30 mm, sa štampom u punom koloru, + zlatotisak kao dodatna zaštita. Kutija je izrađena od 230 gsm bindakota. Po vašoj želji specifikacija i dimenzije se mogu prilagoditi konkretnim potrebama. Za manje serije preporučuje se upotreba postojećeg alata za isecanje, iz razloga ekonomičnosti (izrada novog alata sličnih dimenzija povećava cenu serije za oko 50-70€)

U navedene cene je uračunata štampa u punom koloru.

Cena/ Klasična kutija za lekove (veća):

250 kutija - 0,65 Eur / kutija
500 kutija - 0,55 Eur / kutija
1000 kutija - 0,45 Eur / kutija
Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) klasična kutija za lekove (veća)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save