Kockasta kutija sa trakom „siva“

Kockasta kutija sa trakom siva je sklopiva kutija dimenzija  50 x 50 x 50 mm, sa štampom u jednoj boji i sjajnom plastifikacijom. Namenjena je za pakovanje različitih malih poklona, čokoladnih bombona, slatkiša i slično. Najčešće se koristiti za svadbene dekoracije, ali i kao „corporate gift“ ili za druge slične namene. Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake.

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi i plastifikaciji, ovakva ambalaža je vrlo atraktivna i prilagodljiva različitim namenama. Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom. U ovoj istoj kategoriji („kockaste sa trakom“) možete videti još desetak kutijica sa drugačijim paternima i drugim kombinacijama boja.


Cena / kockasta kutija sa trakom „siva“:

0,60 € / komad

(trenutno raspoloživo: 1000 kom. / šifra artikla: 137)

 

Sve kutije sa akcije možete videti klikom na dugme:

→ Sve kutije na AKCIJI (POJEDINAČNO)

Akcija: „Besplatni stikeri“

Kockasta kutija sa trakom „siva“ je na akciji. Za 50€ dobijate 100+ kutijica + BESPLATNE STIKERE.  Dovoljno je da nam samo dostavite vaš logo. Stikeri su prilagođeni dimenzijama kutijice, a mogu biti pravougaoni, okrugli, ili proizvoljnog oblika, na providnoj samolepljivoj foliji ili standardnom muflonu. Stikeri se štampaju digitalnom štampom, što znači da su uvek u punom koloru (CMYK) – bez obzira koliko boja zaista koristite. Iskoristite štop pre ovu aciju jer traje do isteka zaliha.

 100 kutijica sa BESPLATNIM STIKERIMA - za samo 50€
→ Naručite ODMAH

Šema alata: Kockasta kutija sa trakom „siva“:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom „siva“


Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.


Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda….

deto d.o.o.Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. U pitanju je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi: https://deto.rs

 Kockasta kutija sa trakom „zlatna“ je samo jedan od više hiljada sličnih proizvoda u našoj ponudi, Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno pogledate i naše druge proizvode (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe

 1. Jovan Mladenović

  Poštovanje,

  Zainteresovani smo za sive kockaste kutijice (5x5x5cm) sa satenskom trakom, pod šifrom artikla 137.

  Da li možemo da naručimo 35 komada, i kolika bi bila cena sa slanjem za Vrnjačku Banju?

  Hvala,
  Jovan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *