Kockasta kutija sa trakom MERMER

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 4

Kockasta kutija sa satenskom trakom je dimenzija 50 x 50 x 50mm. Namenjena je za pakovanje različitih proizvoda, može se iskoristiti za svadbene dekoracije, za slatkiše, razne sitnice.  Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake

Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom.

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, i plastifikaciji, ovakva ambalaža je vrlo atraktivna.

Kratak video klip demonstrira originalnu ideju za kutiju sa satenskom trakom.
Po vašem zahtevu, sa vašim logom/dizajnom, u bilo kojoj veličini…

(Uskoro i tutorijal: „Kako da napravite kockastu kutiju sa trakom“,  sa šemom i „korak-po-korak“ uputstvom. Navratite ponovo, ili se prijavite za sve novitete preko RSS-a ili maila!)

Navedene cene odnose se na kocku iz video klipa (štampanu u koloru, sa mat plastifikacijom, dimenzija 50x50x50mm). Na vaš zahtev možemo isti proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom.

Cena / kockasta kutija sa trakom – mermer

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo 65 kom. / šifra artikla: 206)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. „Deto d.o.o“ je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite sajt na adresi http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Slično:

4 Responses

 1. Irene Bertacco

  I want 10 articles nr.232. Can you send to Italy? How much is the selling expense?

  • kutijice.com

   Dear Irene,

   Sorry, we’re on vacation right now. We will contact you as soon as possible

Leave a Reply