Kutija bez prozora „Bela“

Bela kutija bez prozora je kutija koja je  namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuteriju. Za razliku od uobičajenih kutija za nakit.

Spoljne dimenzije kutije su 83x98x23mm. Unutrašnje (korisne) dimenzije su 56×73 mm.

Kutije su izrađene od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa omotom bez štampe, i sa mat plastifikacijom.

U sastav kutije ulazi i sunđerasti nosač obložen plišem, sa prorezima za nakit. Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača.

Moguće je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.

Cena / kutija bez prozora „Bela“:

0,50 €/kom

(trenutno dostupno: 165 kom. / šifra artikla: 133)

BRENDIRANE kutije poput kutije bez prozora „Bela“:

Slične kutije možete naručiti sa svojim logom / dizajnom klikom na link ⇒ kutije za nakit sa prozorom (po tvojoj želji).

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

Ostale kutijice sa ili bez prozora

Na ovoj fotografiji možete videti i druge kutijice sa prozorom i sunđerastim nosačem koje imamo u ponudi. Sve su u sekciji „Plati i nosi“ tj možete ih naručiti u bilo kojoj količini. Ukolko kliknete na fotografiju ili na link: ⇒ kutije sa prozorom videćete sve raspoložive kutije tog tipa.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija sa prozorom

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *