Veća kutija za nakit sa prozorom

Kutija za nakit sa prozorom je namenjena za maloprodaju nakita od srebra i/ili kristala, ili za ekskluzivnu bižuteriju. Za razliku od uobičajenih kutija za nakit, ove imaju prozor. Tako se nakit može videti bez otvaranja.

Dimenzija kutije je 90 x 110 x 25 mm  ( dimenzija unutrašnjeg korisnog dela kutije je 65 x 70 mm ).

Kutije su izrađene od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom plastifikacijom i štampom u jednoj boji.U sastav ulazi i sunđerasti nosač obložen plišem.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama.

Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora.

CENE:
250 kutija - 0,99 Eur / kutija + 20 €* 
500 kutija - 0,89 Eur / kutija + 30 €* 
1000 kutija - 0,79 Eur / kutija + 40 €*
* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne za izradu kutija po narudžbini, možete izabrati neki od modela u sekciji „plati i nosi“ – u bilo kojoj količini . Više neutralnih paterna i boja možete videti  klikom na link ⇒ kutija za nakit sa prozorom „plati i nosi“

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu alata (špigl) kutije za srebrni nakit sa prozorom

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

/copyright © „Lupita“ ime i logo su zaštićena svojina vlasnika brenda

→ Pogledajte i ovo:
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)