Kutija za puzzle

Kutija za puzzle je laka složiva kutija, dimenzija 116x136x56mm. Klasična kutija koja može da posluži za najrazličitije namene.

U konkretnom slučaju radilo se o komercijalnom pakovanju za seriju dečijih puzzli, formata 30x20cm, od 24 dela. Uz štampu u punom koloru i plastifikaciju,  dobijen je reprezentativan proizvod za izbirljivo tržite USA.

U navedene cene je uračuna ofset štampa u punom koloru.

Cena/ kutija za puzzle:

  250 kom. – 0,90 €/kom.
500 kom. – 0,85 €/kom.
1000 kom. – 0,80 €/kom.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija za puzzle

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save