Kutija za puzzle

Kutija za puzzle je laka složiva kutija, dimenzija 116x136x56mm. Klasična kutija koja može da posluži za najrazličitije namene. U konkretnom slučaju radilo se o komercijalnom pakovanju za seriju dečijih puzzli, formata 30x20cm, od 24 dela. Uz štampu u punom koloru i plastifikaciju,  dobijen je reprezentativan proizvod za izbirljivo tržite USA.

Po vašoj želji specifikacija i dimenzije ove kutije se mogu prilagoditi konkretnim potrebama.  Za manje serije preporučuje se upotreba postojećeg alata za isecanje, iz razloga ekonomičnosti (izrada novog alata sličnih dimenzija povećava cenu serije za oko 50-70€)

U navedene cene je uračuna ofset štampa u punom koloru.

Cena/ kutija za puzzle:

  250 kom. – 0,90 €/kom.
500 kom. – 0,85 €/kom.
1000 kom. – 0,80 €/kom.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija za puzzle

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutije za zdravu hranu
Kutije za zdravu hranu
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom

Save

Save

Save

Save